Opfriscursus

Opfriscursus in Voorschoten en omstreken!

 

Overweeg je een opfriscursus in Voorschoten en omgeving te volgen, dan gaan we eerst eens samen alles op een rij zetten. We bespreken de situaties waar je wat meer moeite mee hebt, en gaan alle punten na waar we tijdens de rijlessen wat meer aandacht aan moeten besteden.

Vervolgens gaan we stap voor stap aan de slag en je krijg gestructureerd rijles in je eigen tempo. We zoeken lastige verkeerssituaties op in Voorschoten en omgeving om je weer te laten wennen aan het verkeer. Moeilijke onderdelen als bijvoorbeeld inparkeren, achteruitrijden en invoegen op de snelweg nemen we rustig met je door tot dat je het zelfstandig en met zelfvertrouwen kunt uitvoeren.

Als je omgeving meldt dat na een half uurtje autorijden 'het allemaal vanzelf wel weer terugkomt', begrijpen ze jouw ervaringswereld niet! Veel mensen met een rijbewijs durven niet meer te rijden, dat is geen schande. Neem de stap en maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Het nieuwe rijden

Ook bij opfriscursussen in Voorschoten en omgeving geven wij rijles in het nieuwe rijden. Het nieuwe rijden is een milieubewust, brandstof besparend en vooral nog veiliger autorijden.